lis1

Alla inlägg den 21 januari 2016

Av lis1 - 21 januari 2016 17:54

Min spaning i dag så här en kall torsdag eftermiddag handlar om fåfänga, och kroppsfixering! Jag brukar titta på programmet Helt sjukt och i går handlade programmet om folk som tränar för mycket så att det blir skadligt! Idag såg jag på ett progam om skönhetsoperationer som gått snett! Jag sitter och funderar på hur fåfäng jag själv är! Jag kan vara oerhört fåfäng ibland, även om en av mina döttrar under några av sina tillfälliga tonårsutbrott över att håret var så lockigt och jag sa att hon var jättefin kunde skrika  - "du ska inte säga något - du bryr dig ju inte om hur du ser ut!"

Och iofs så hade hon lite rätt, jag har växlat i livet från att vara -   som min dotter sa -  konstant mammaledig  helt förslappad med mysdress dagarna i ända, kort tantfrisyr i en märklig röd nyans och glasögon så stora att de tog i mungiporna - till att vara jättefåfäng och vara supernoga med vissa saker! Tex så har jag alltid varit väldigt noga med tänderna och tandborstningen! Jag kan drömma mardrömmar om att tänderna är lösa och att de lossnar och även om jag läst om drömtydning att det inte alls har med tänderna att göra utan betyder något helt annat så är jag helt övertygad om att i mitt fall så gör det verkligen det! Jag har alltid varit noga  med mina tänder och vill verkligen inte att de ska lossna!! Sen har jag alltid haft någon konstig rädsla för att få en vårta på näsan!! ...Det 'är säkert - det är något jag varit jätterädd för sen jag såg en klasskompis mamma när jag  var liten och hon hade en stor vårta på sin näsa! Själv ville man ju se ut som Agneta Fältskogh, Pomperipossa var ingen man ville efterlikna precis! Smink är något jag använder frekvent, och det har jag nog gjort sedan sjuan! Det är svårt när man alltid sminkar sig att stå ut osminkad då folk i ens omgivning tror att man är sjuk om man kommer utan!  Det är väl bara två som tycker man är fin utan smink och det är sambon och mamma då!  En gång fick min fåfänga mig att skanna in min bild på en sida på internet där datorn skulle avläsa mitt ansikte och beräkna vilka kändisar jag är lik! Så roligt tänkte jag..jag funderade på vem jag skulle likna...Meryl Streep hade ju varit roligt! Eller Angelina Jolie - ja jag vet .....in my dreams!! Jennifer Aniston ...är jag ju inte heller lik men hade också varit trevligt! När så svaret kom kände jag bara ...tomhet ...  jag var lik - Will Smith och Ronald Reagan!! Kanon!! =/

Kläder har jag ju pratat om tidigare och det  är jag inte så jättefåfäng med  egentligen! Ibland tänker jag att jag borde köpa mig något riktigt snyggt men när jag står där i provhytten och drar på mig en blus utanpå handväskan som hänger på magen så ser jag mest bara stor ut och det slutar oftast med att jag inte köper någonting alls! Jag blir ofta väldigt förtjust i mina kläder och jag använder gärna samma plagg år efter år! Många är det som sett mig i en grå, lång, dunjacka med dåligt passform som inte gjort många i min omgivning glada! Men jag använde den tills döttrarna  i stort sett tvingade mig att köpa en ny och numera har jag en svart liknande jacka och förmodligen kommer jag inte att köpa någon ny på många år!  Och sen är ju alla kläder så  dyra så jag köper mig hellre en vit ljuslykta av samma typ som jag har 15 stycken hemma sen tidigare!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards